pbserum

PBSerum – Ензимна революция

PBSerum са първата и единствена засега в света терапия на основата на рекомбинантни ензими. Трите продукта от серията съдържат ензими от последно поколение, предназначени за корекция на специфични индикации. Противодействат бързо и сигурно при отпусната и състарена кожа, мастна фиброза /особено мастни торбички под очите и двойна брадичка/, екстремна фиброза, целулит, белези и стрии. Основната им сила са рекомбинантните ензими колагеназа, липаза и лиаза с добавка хиалуронова киселина.

Ензимите поддържат живота на клетката. Те са незаменим компонент, предизвикващ реакция, на който дължим голям част от функционирането на организма. Ензимите са протеини, които се синтезират в рибозомите и са генетично детерминирани. PBSerum съдържат ензими с практически нулев имуногенен потенциал, който ги прави модерно, чисто и много безопасно решение.

От друга страна хиалуроновата киселина като главнен компонент на извънклетъчния матрикс, и ключов играч в процеса на регенерация на тъканите, управлява заздравяването на рани. Когато тя е с високо молекулно тегло, тогава проявява и максимум противовъзпалителни и имуносупресивни свойства.

           

Така различното съчетаване между хиалуронова киселина и ензимна комбинация отличава трите продукта от линията PBSerum. Всеки от тях отговаря за специфичен кожен дефект:

  • модификация на  тъканните механизми за преоформяне и подмладяване на лицето
  • намаляване обема на мастната тъкан в областта на брадичката и реконтуриране на тялото, ефективно заличаване на целулита
  • директно действие върху фиброзната преграда и подобряване вида на белези /акне, шарка, следоперативни и от друг произход/

Какво е възстановяването след терапия с PBSerum?

Практически след терапията няма възстановяване. Временно се избягват интензивните тренировки, потене, сауна, басейни, както и налагане с лед или студени компреси. Естествено е препоръчителна слънцезащита (+50FPS).

       

Източник: Hill Clinic

0 Comments

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Log in with your credentials

Forgot your details?