Интелигентен дизайн за интелигентна грижа

Lutronic е водещ производител на иновативни естетични и медицински лазерни технологии. Компанията разработва висококачествени универсални устройства за световната медицинска общност.

ЕФЕКИВНОСТ, БЕЗОПАСНОСТ И НЕДЕЖДНОСТ

Lutronic предлага професионална апаратура за лазерно-дерматологични процедури, естетична дерматология и козметична гинекология.

Апаратите на южнокорейската компания покриват широк спектър от състояния и процедури – мелазма, премахване на татуировки, лазерна епилация, намаляване на бръчки, подмладяване, контуриране на тялото и др.

Предназначени за естетични центрове и клиники, устройствата на Lutronic използват съвременни технологии с доказани резултати – CO2, Nd:Yag, Er:Yag и Alexandrite лазери и най-добрите им технологични синергии.

Оборудването на Lutronic позволява на лекарите и терапевтите да извършват бързи процедури, с видими резултати от първата сесия, при безопасни условия, отговарящи на най-високите международни стандарти.

Непрекъснатата изследователска и развойна дейност на Lutronic е в основата на пълна гама от оборудване, предлагащо ефективни лечения в различни медицински и медико-естетически области.

Устройствата на Lutronic се открояват с модерен дизайн и лесен за използване графичен интерфейс, намаляват времето за терапия и облекчават работата на лекаря и терапевта.

Бързите и видими резултати, безопасността на процедурите и подкрепата с клинични обучения, маркетинг и техническа поддръжка осигуряват бързата възвръщаемост на инвестицията.

СПЕЧЕЛЕТЕ ДОВЕРИЕТО НА ВАШИТЕ ПАЦИЕНТИ С АПАРАТИТЕ НА LUTRONIC

eCO2 от Lutronic

eCO2™ осигурява бързи, пълноспектърни процедури с CO2, с подобрено управление на болката и несравними резултати. Апаратът предлага водеща в индустрията надеждност и лекота на използване.

Genius™ — интелигентна технология за изглаждане и стягане на кожата чрез прецизен микрониделинг и микроимпулси, които стимулират производството на колаген.

Action II е идеалният избор за фракционни естетични процедури и гинекологични лазерни процедури (BellaV), с по-малко дискомфорт за пациентите.

Spectra™ е най-продаваната Nd:Yag система в света. Първият Q-Switch Nd:, който освен за лечение на татуировки е одобрен и за мелазма.  Апаратът предлага четири регулируеми дължини на вълната.

LaseMD е устройство за козметични клиники и салони

LaseMD е устройство за козметични клиники и салони, което предлага уникални възможности за лечение на кожата, като комбинира тулий лазер (1927 nm) с набор от специална козметика (CDS – Cosmeceutical Delivery System).

Clarity II комбинира Alexandrite и Nd:YAG лазер. С две дължини на вълната и подобрени параметри, апаратът позволява ефикасни процедури за премахване на пигментация, васкуларни лезии и нежелано окосмяване.

Процедурите с Infini са минимално инвазивни
Infini е идеалният избор за естетични клиники и дерматологични центрове

Комбинира микронидлинг и радиочестота за несравними резултати. Infini е идеалният избор за процедури за подмладяване на лице и лечение на дерматологични проблеми.

PicoPlus
PicoPlus

Само няколко процедури с PicoPlus са достатъчни за пълното премахване на цветни татуировки, упорита кожна пигментация и подобряване на тена и текстурата на кожата.

Healite II

Healite II използва терапевтичното приложение на светлината. Чрез LED технология за фотомодулация на клетъчната функция, апаратът успешно успокоява болка и скованост в стави и мускули.

Драматично различен от традиционните лазери за възстановяване на повърхността, LaseMD ULTRA™ възстановява блестящата, здрава кожа чрез нежни, неаблативни фракционирани процедури.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За персонална оферта, консултация или демо на апарат, моля, попълнете формата. Наш представител ще се свърже с Вас.

Log in with your credentials

Forgot your details?