Предложете на Вашите клиенти бързи процедури, с несравнима ефективност и постоянни резултати

С новата платформа на Clarity II от Lutronic, която комбинира александритен и Nd:YAG лазер.

Clarity II е снабден с две дължини на вълната и подобрени параметри, които ще Ви позволят да предложите с увереност на Вашите пациенти ефикасни, по–бързи процедури за премахване на пигментация, васкуларни лезии и нежелано окосмяване. Интуитивният интерфейс на Clarity II, съчетава няколко незаменими предимства.

Технологията за проследяване на температурата и разпределението на енергията осигуряват комфорт, както за пациентите, така и за операторите. Високата мощност и ергономичният дизайн гарантират по-бързи процедури, с перфектни резултати. Освен всичко това, Clarity II ще запази настройките на параметрите, за да не губите ценно време в рекалибриране след всяка процедура.

ОСНОВНИ ИНДИКАЦИИ:

☑ Епилация
☑ Пигментни лезии
☑ Васкуларни лезии
☑ Намаляване на бръчки
☑ Розацея
☑ Хемангиоми
☑ Вирусни брадавици
☑ Гъбички по ноктите

ПРЕДИМСТВА:

✔ Мултифункционална 755/1064 nm платформа за широко приложение
✔ Третирайте зони от 2 – 24 mm
✔ Подобрена мощност позволява да използвате по – голямо количество енергия с по-висока честота на повтаряемост
✔ Специални къси дължини на ипмулса (0.1, 1 и 2 ms) за изключителна ефективност
✔ Автоматично калибриране за секунди, за да не удължавате ненужно процедурата
✔ Възползвайте се от иновативните технологии на Clarity II, за да постигате повече за по –кратко време

LUTRONIC Clarity II

ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ

Използвайте InteliTrak технологията и данни за температурата в реално време, за по – бързо, безопасно и ефикасно лечение с очаквани резултати след всяка процедура.

НЕСРАВНИМА ЕФЕКТИВНОСТ

По-висока мощност и честота, съчетани с интуитивен интерфейс и гъвкави настройки, позволяват на Вашите пациенти да постигнат желаните резултати с по-малко процедури.

ПЛАТФОРМА, НА КОЯТО МОЖЕ ДА РАЗЧИТАТЕ

Построено върху основата за лазерно съвършенство на Clarity II, известна в цял свят с отличното си представяне без значение от типа на кожата.

Контролирайте и използвайте цялата мощност на платформата Clarity II с IntelliTrak

С иновативната IntelliTrak технология ще можете да избирате честотата и степента на застъпване на импулсите, в зависимост от третираната зона и желания ефект.

Накрайникът на Clarity II ще Ви информира за оптималната скорост, с която да третирате кожата, чрез индикация на конзолата и LED светлини на апликатора, за да покриете напълно избраната зона, без да правите компромис с прецизността.

Clarity II Intelligent Tracking™
Проследяване на температурата в реално време

Проследяване на температурата в реално време

За разлика от други устройства, Clarity II Ви позволява да следите безпроблемно температурата по време на процедурата.

LED светлините върху накрайника и дисплея на конзолата, ще Ви показват едновременно степента на нагряване, за да можете лесно да прецените, кога дадена зона е достигнала нужното ниво на загряване и е време да преминете към друга.

Със Clarity II и технологията за измерване на температурата, ще получавате важна информация в реално време, затова как реагират пациентите Ви и да осигурявате техния комфорт и безопасност паралелно с добрите резултати.

Премахвайте нежеланото окосмяване по – бързо от всякога, а благодарение на широкия диапазон от настройки ще можете да премахвате и по – трудно забележимото лицево окосмяване по – ефикасно от всякога. Възползвайте се от интелигентната технология на Clarity II и осигурете на Вашите пациенти интелигентната грижа, която заслужават.

Забравете за старомодните устройства, които не предоставят постоянни резултати и изискват повече усилия. Радвайте се на висока възвръщаемост на инвестицията, докато подобрявате Вашата продуктивност и удовлетворението на Вашите пациенти.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За персонална оферта, консултация или демо на апарат, моля, попълнете формата. Наш представител ще се свърже с Вас.

Log in with your credentials

Forgot your details?