ДЪЛГОИМПУЛСЕН ЛАЗЕР

532n KTP & 1064nm Nd:YAG 

Добре дошли в новата ера на променливото, последователно излъчване!

DermaV е дългоимпулсен 532n KTP & 1,064nm Nd:YAG лазер с иновативни технологии като криогенно охлаждане, технология за променлово, последователно излъчване и температурни сензори отчитащи в реално време. Той е резултат от 25 години R&D ноу-хау на компанията Lutronic.
DermaV е обявен от Health Insurance Review и Assessment Service като
“вълнуваща технология” за медицинска грижа за “третиране на хемангиоми и портвайн петна чрез Nd:YAG лазер”. Получените резултати отговарят на изискванията за ползи от действието.  DermaV e нова добра възможност и алтернатива за пациенти страдащи от такива заболявания.
Великото обединение – 595 & 532 в една платформа.

 ИНДИКАЦИИ

✔портвайн петна
✔ пигментни лезии
✔редуциране на бръчки
✔ розацея, хемангиоми
✔ телеангиестазии
✔петна „кафе и мляко“
✔ обновяване на кожата
✔широки пори
✔ черни точки
✔ разширени вени по краката

✔обезкосмяване и още!

Видове налични картриджи

Система IntelliCartridge

2, 3, 5/7mm, 8/10/12mm, 12/14/16mm & FRX, 3X10 размер на спота

 

ИНОВАТИВЕН

Криогенно охлаждане, автоматична калибровка, интелигентно проследяване на третираната зона и опция за запаметяване на вашите индивидуални настройки за работа са само част от функциите запазена марка в семейството на Lutronic.

ИНТУИТИВЕН

IntelliTrak технологията проследява начина на работа на терапевта и позволява по-висока скорост на извършване на процедурите без риск от пропуск на място.

НАДЕЖДЕН

Derma V използва криогенно охлаждане с персонализирани настройки за да осигури комфорт и сигурност за пациентите по време на процедурите.

ЕФЕКТИВЕН

Комбинацията от 532nm и 1064nm позволява работа по различни съдове в различна дълбочина. Очакваните резултати не закъсняват.

Derma V

КАК РАБОТИ DERMA V?

Derma V е дългоимпулсен лазер, който с технологията IntelliTrak дава на потребителите мощна платформа с възможност за по-висока скорост на извършване на процедурите без това да е за сметка на качеството, консистенцията на доставената енергия или количеството енергия използвани по време на процедурата.

Температурно проследяване в реално време

DermaV осигурява температурно следене в реално време, което е лесно и интуитивно. LED светлините на ръкохватката кореспондират със светлините на екрана за лесно визуализиране по време на процедурата. Терапевтът може да реши да третира зоната на няколко преминавания, до достигане на 1-во или 2-ро, жълто ниво и да се премести на следващата зона, докато температурният индикатор се върне обратно на 1-во зелено ниво. Тази допълнителна информация в реално време, може да бъде ценен инструмент за безопасно установяване на крайна точка на работа.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За персонална оферта, консултация или демо на апарат, моля, попълнете формата по-долу. Наш представител ще се свърже с Вас.

Log in with your credentials

Forgot your details?