Hollywood Spectra – Q-Switch лазер – Най-добрият в света става още по-добър

Hollywood Spectra – Q-Switch е подобрена версия на Spectra XT. Платформата с две дължини на вълната 1064nm/532nm третира безопасно всички фототипове и редица естетични проблеми

HyperSurge™ резонатор, осигурява високо, пиково акустично налягане, което надвишава повечето пикосекундни лазери и двойно-импулсни режими за гъвкавост по време на процедурата?

  • 5ns за ефективно фотомеханично третиране на нежелани пигментации без възстановителен период
  • 0.3 ms за контролирано фототермално обновяване на кожата
  • Уникална възможност за истински Холивудски лазерен пилинг и много други

С над 8000 инсталирани системи, глобално доказана надежност, лесен за употреба и несравнима гъркавост при възвръщането на инвестицията

Официална платформа за Холивудски, карбонов лазерен пилинг

Най-голямата пикова мощност за безопасност & практически без възстановителен период

Доказана ефективност в естетиката & възвращаемост

Предлагайте богат избор от процедури

Революционният лазерен пилинг, за разлика от обикновените пилинги, е подходящ за всеки, без значение от възрастта и цвета на кожата. Способността да прониква на по – дълбоко ниво позволява на Spectra XT да се справя с проблемите дълбоко в кожата, наранявайки минимално нейната повърхност. По този начин кожните петна и пигментация се премахват лесно без опасност от възпаление.

Настроен на най -голямата дълбочина, карбоновият пилинг на Spectra XT е особено подходящ за изглаждане на бръчки, свиване на разширени пори, тониране и освежаване на лицето.

Предлагайте богат избор от процедури на Вашите пациенти, без да е необходимо да инвестирате в допълнителни устройства. Със Spectra XT можете да извършвате “Златно тониране“ с 595 nm, “RuVY процедури“ с 660 nm и “Ревитализиращо лечение“ с 1064 nm.

2 – ро поколение 595 nm „Златно тониране“

Сигурното решение за еритема, розацея и акне

Златното тониране с 595 nm – овата дължина на вълната намалява червенината след акне и помага за успокояването на активно акне чрез фотобиомодулаторни ефекти за подобряване на кръвообращението. Дължината на вълната се характеризира с ниска абсорбация на меланин и нисък риск от нежелани последствия. Обикновено процедурата не създава дискомфорт и има много кратък възстановителен период.

660 nm – ови „RuVY” процедури

Най – безопасното лечение на пигментирани лезии

С този режим ще можете прецизно да премахвате пигментирани лезии, лунички и други епидермални пигментации. Уникалната дължина на вълната не абсорбира големи количества окси- и деокси-хемоглобин и позволява на кръвоносните съдове да останат невредими след края на лечението.

✔ Лунички
✔ Кафеви петна и други пигментни лезии

Lutronic Spectra XT

1064 nm – ово ревитализиращо лазерно тониране

1064 nm – овият лазер подпомага синтеза на колаген и ремоделирането му, изглажда бръчки, намалява червенината, свива порите, намалява прекомерната продукция на себум и убива причиняващите акне бактерии. Освен това, лазерното тониране премахва или изсветлява мелазма, чрез селективно разрушаване на меланин и меланoзоми, двойният импулс и високата мощност спомагат за ремоделирането на колагена, а ефективността и съвместимостта с всякакъв вид кожа на Spectra XT са клинично доказани. Процедурите са бързи, без възстановителен период при третирането на разширени пори и бръчки.

✔ Възстановяване на кожата
✔ Себорея с разширени на лицето
✔ Лезии причинени от активно акне със себорея

Най – съвременната технология за премахване на татуировки

Лазерната енергия раздробява мастилото на малки частици, които тялото премахва чрез естествени процеси. Благодарение на различните дължини на вълните на Spectra XT, вече можете да премахвате всеки цвят ефикасно, при това само с помощта на едно устройство.

Hollywood Laser Peel® е запазена марка на Lutronic и се изпълнява само със Spectra XT

Прозвището холивудски карбоновият пилинг с лазера Spectra XT на корейската марка Lutronic дължи на звездите, които редовно се подлагат на него преди червения килим.

Процедурата видимо стяга порите, изсветлява кожата, мигновено отстранява замърсяванията, мъртвите клетки и себума от повърхността, редуцира белези от акне и не на последно място стимулира
синтеза на колаген, възвръщайки младежкия блясък.

Сред другите плюсове са абсолютна безопасност за всеки тип кожа, целогодишно приложение и липса на възстановителен период.

Лазерен пилинг

Със Spectra ХТ ще можете да предлагате на Вашите пациенти чудесен начин за бързо освежаване на кожата, без дълъг възстановителен период. Кожата и нейната повърхност се загряват и ексфолират, докато дълбоко в тъканта пигментацията се раздробява. Ефектът върху нея се забелязва веднага след края на процедурата. Един такъв пилинг е еквивалентен на 4 химически пилинга, а освеженият, подхранен и възстановен вид на кожата е в следствие премахването на 80 микрона мъртви кожни клетки от епидермиса.

Лазерният пилинг на Spectra XT е особено подходящ за свиване на разширени пори, изглаждане на бръчки, подобряване на цвета на кожата и активно акне.

Log in with your credentials

Forgot your details?