ТУЛИЙ ЛАЗЕР С НАБОР ОТ СПЕЦИАЛНА КОЗМЕТИКА

НАЙ-ДОБРАТА ГРИЖА ЗА КОЖАТА И КОСАТА

LaseMD™ е устройство за козметични клиники и салони, което съчетава тулий лазер (1927 nm) с набор от специална козметика (CDS – Cosmeceutical Delivery System).

Иновацията на апарата е да комбинира лазерното лечение със специално проектираните активни съставки, като по този начин се постига синергия с подмладяващ ефект за кожата.

Тулий лазерът генерира хиляди микроимпулси, които проникват в дермата по време на минимално инвазивно лечение, с минимално време за възстановяване.

С помощта на LaseMD™ можете да изведете процедурите за подмладяване на лицето до ново ниво. Вашите клиенти ще останат доволни от отличните резултати, а Вие – от високата рентабилност на апарата.

ОСНОВНИ ИНДИКАЦИИ

✔ Анти-ейдж
✔ Мелазма
✔ Намаляване на бръчки
✔ Изсветляване и озаряване
✔ Намаляване на пигментни петна
✔ Редуциране на отпуснатата кожа
✔ Заличаване на белези
✔ Грижа за деколтето
✔ Подмладяване на шията
✔ Косопад

ПРЕДИМСТВА

✔ Изключително ефективен
✔ Бързи процедури: 6-20 мин.
✔ Подходящ за всеки тип кожа
✔ Без нужда от упойка
✔ Кратък възстановителен период

ИНОВАТИВЕН

Магнитната проследяваща система на LaseMD™ гарантира бързи и безопасни процедури, измервайки скоростта и регулирайки количеството на доставената енергия.

ИНТУИТИВЕН

LaseMD ™ автоматично доставя енергия чрез компютърно генериран модел, който оптимизира обхвата на работа и безопасността на пациента, като същевременно намалява болката до минимум.

НАДЕЖДЕН

Хиляди лечения с LaseMD ™ вече са проведени, с висока удовлетвореност на пациентите. С високата си надеждност, това е устройство за подмладяване на стотици практикуващи по целия свят.

ЕФЕКТИВЕН

Напълно различен от традиционните рисърфейсинг лазери, LaseMD™ възстановява здравия и сияен вид на кожата чрез нежни, неаблативни, фракционни процедури, с кратък възстановителен период.

КАК РАБОТИ LASEMD™?

LaseMD™ е фракционна лазерна система, предназначена да доставя козметични средства до дермата, борейки се с широк диапазон от кожни проблеми и същевременно свеждайки възстановителния период до минимум. Основните стъпки на лечение са четири.

В зависимост от спецификата и целта на лечението, по време на процедурата, се използва специален набор от ампули, всяка със собствена индикация, за да се получи благоприятен ефект върху кожата, който включва: намаляване на бръчки, анти-ейдж, изсветляване и озаряване, лечение на мелазма, редуциране на пигментни петна и отпуснатата кожа, заличаване на белези, грижа за деколтето, подмладяване на шията.

СТЪПКА 1

Устройството използва лазерни импулси, специално избрани заради умерената им абсорбция от водата, за да създадат микроканали на дермално ниво.

СТЪПКА 2

По време на създаването на тези микроканали, епидермалният слой на кожата остава почти непокътнат. Това е едно от задължителните условия козметичните продукти да бъдат доставени правилно и да бъде постигнат желания ефект.

СТЪПКА 3

Активните съставки в ампулите на LaseMD™ са под формата на наночастици. Размерът им е прецизно оптимизиран, за да се позволи проникването им в дълбочина, като същевременно се намалява болката и времето за възстановяване.

СТЪПКА 4

Микроканалите се затварят в рамките на 1 час след процедурата и молекулите на активните вещества се абсорбират в дермата.

LASEMD™ АМПУЛИ

VC АМПУЛА

Витамин С (VC – аскорбинова киселина) е един от най-силните естествени антиоксиданти, които стимулират подмладяването на кожата чрез синтез и поддържане на здрави колагенови структури. Подпомага за подмладяване на фотоувредена и преждевременно състарена кожа.

VC ампула (АСКОРБИНОВА КИСЕЛИНА)

VA АМПУЛА

Витамин А (VA – ретиноевата киселина) е вещество със силни подмладяващи свойства. Доставен в дермата, има подмладяващ ефект, третира успешно бръчки, фини линии и белези от акне.

TA АМПУЛА

Транексамова киселина подпомага зарастването на рани и третирането на следоперативни белези, останали след козметична и пластична хирургия. Изсветлява кожата и се използва при лечение на мелазма.

RS АМПУЛА

Ампулата на RS съдържа 95% чист ресвератрол. Има подмладяващ ефект, подпомага възстановяването на кожата в следствие излагането на UV лъчи, предотвратява канцерогенезата.

КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

Резултат след 2 процедури с LaseMD™

Резултат след 2 процедури с LaseMD™

Резултат след 2 процедури с LaseMD™

Резултат след 1 процедура с LaseMD™

Резултат след 1 процедура с LaseMD™

Резултат след 1 процедура с LaseMD™

КЪДЕ СЕ ПРАВЯТ ПРОЦЕДУРИ С LASEMD™?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За персонална оферта, консултация или демо на апарат, моля, попълнете формата. Наш представител ще се свърже с Вас.

Log in with your credentials

Forgot your details?