PicoPlus

Ефективни процедури, с минимален възстановителен период

PicoPlus oт Lutronic прилага ефективни процедури, с минимален възстановителен период.

Благодарение на изключително късата дължина на вълната, кожната пигментация се раздробява с отделяне на много малко количество топлина, което позволява на тялото по-лесно да абсорбира и разнесе ненужната пигментация.

Само няколко процедури с PicoPlus са достатъчни за пълното премахване на цветни татуировки, упорита кожна пигментация и подобряване на тена и текстурата на кожата.

PicoPlus осигурява максимален комфорт на пациентите, благодарение на кратките (под 15 мин.) процедури. Усещането наподобява гъделичкане или леко затопляне.

PicoPlus

ОСНОВНИ ИНДИКАЦИИ

✔ Упорита пигментация
✔ Поствъзпалителна хиперпигментация
✔ Лентиго
✔ Мелазма
✔ Лунички
✔ Невус
✔ Себорейни кератози
✔ Петна и неравномерности в цвета на кожата
✔ Нежелани черни и многоцветни татуировки

ПРЕДИМСТВА

✔ По-висока пикова мощност (1.8 GW)
✔ 4 дължини на вълната – 1064/532/595/660 nm
✔ Двоен пулс – пико и наносекунден
✔ Голямо разнообразие от настройки
✔ 5 апликатора
✔ Външно съхранение на апликаторите
✔ Подходяща наносекундна и пикосекундна дължина на импулса за намалена болка и еритема
✔ Иновативната технология и елегантната ергономика позволяват промяна на параметрите в рамките на секунди

Кое различава PicoPlus от обикновените лазери

Това, което го различава е, че той работи отвътре навън, доставяйки енергия до клетките за по-малко от трилионна от секундата, което позволява по-лесно и бързо постижими резултати, без да е необходима локална упойка и всичко това, за минимално кратък възстановителен период. Също така PicoPlus, в сравнение с традиционните лазери, раздробява на много по-малки частици кожната пигментация, за да може тялото да използва естествените си възстановителни процеси по-ефикасно, позволявайки на освежената тъкан да се възстанови за по -кратко време. По време на процедура с тониране на пико ниво, лазерната енергия стимулира кожните клетки и подобрява външния вид на кожата, за да може всеки пациент да получи безопасно, нежно и ефикасно лечение, без значение от типа кожа.

PicoPlus oт Lutronic

ИНТУИТИВЕН ДИЗАЙН

Избирайте подходящата дължина на вълната и продължителност на импулса с лекота, благодарение на перфектната система на PicoPlus, без да трябва да рекалибрирате устройството.

ЕФЕКТИВЕН ПРИ ВСЕКИ СЛУЧАЙ

Благодарение на високата си мощност, PicoPlus предлага решение за всеки проблем, независимо дали става въпрос за лунички или екзотични бои на татуировка.

ИНОВАТИВНО РЕШЕНИЕ

Първата по рода си 0.01 J/cm² настройка позволява безопасно и ефективно лечение и на по-тъмен цвят кожа. Багодарение на пикосекундните импулси, пациентите Ви ще се наслаждават на комфортно лечение, без излишна болка и зачервяване.

УСТРОЙСТВО, НА КОЕТО МОЖЕ ДА РАЗЧИТАТЕ

Благодарение на иновативните технологии, които спестяват време на пациентите и лекарите, докато правят процеса удобен и приятен, PicoPlus е интелигентното устройство, на което се доверяват дерматолози от цял свят.

Без значение от трудността, PicoPlus предлага гъвкави варианти за лечение, които съчетават прецизност и контрол, за да могат Вашите пациенти да получат резултатите, които желаят. Стотици дерматолози повярваха в PicoPlus, направете го и Вие

Log in with your credentials

Forgot your details?