NEAUVIA

ЗА NEAUVIA

Създадена през 2012 г. като научно-изследователска компания за медицинска естетика, NEAUVIA се превърна в бързо развиваща се мултинационална компания с производствени обекти и дъщерни дружества в Италия, Швейцария, Франция, Испания, Полша и САЩ.

NEAUVIABILITY

NEAUVIA предоставя иновативен подход на пазара на естетични продукти, базиран на научни и клинични изследвания, и изгражда емблематичен и привлекателен бранд за потребителите.

ХОЛИСТИЧНИЯТ ПОДХОД НА NEAUVIA

За да се поеме контрола над процеса на стареене, е необходима синергия от няколко науки.

Преследвайки тази цел, NEAUVIA е разработила изчерпателни протоколи, които комбинират терапии за подмладяване и дават клинично доказани и превъзходни резултати.

Това е възможно благодарение на портфолиото от продукти, разработени да действат синергично помежду си и органично с тялото.

Въз основа на уникална експертиза, интелигентните комбинирани терапии на NEAUVIA, използващи филъри, иновативни енергийни технологии, професионални продукти за грижа за кожата и хранителни добавки, позволяват на терапевтите да постигнат оптимални резултати и ненадминато удовлетворение на пациентите – това е ХОЛИСТИЧНИЯТ ПОДХОД НА NEAUVIA.

ПРОДУКТИ

ФИЛЪРИ NEAUVIA

Хиалуроновите филъри Neauvia са базирани на уникална технология за омрежаване (SMART CROSSLINKING TECHNOLOGY) с PEG полимер, която гарантира висок профил на безопасност и позволява поставянето им в различни анатомични зони.

Всеки филър от продуктовата линия на Neauvia е прецизно проектиран да осигури специфична реология за прецизно третиране на широк диапазон от индивидуални естетични потребности.

ПРОДУКТИ

АПАРАТИ

NEAUVIA ZAFFIRO

Единственият медицински апарат, който
съчетава синергичното действие на
хидро пилинга и инфраред лифтинга.

Перфектната комбинация от технологии, която
постига незабавен лифтинг ефект максимално
безопасно.

ПРОДУКТИ

АПАРАТИ

NEAUVIA SECTUM

Sectum е професионален медицински апарат, който използва силата на радиочестотата за стягане и лифтинг лицето, оформяне контурите на тялото и като професионално решение за изрязване и коагулация.

SECTUM притежава три различни режими на работа:

» ЕСТЕТИЧЕН РЕЖИМ

» ГИНЕКОЛОГИЧЕН РЕЖИМ

» ХИРУРГИЧЕН РЕЖИМ

ПРОДУКТИ

АПАРАТИ

NEAUVIA EPILME

EpilMe е първият диоден лазер, работещ подобно
на твърдотелните лазери1 за обезкосмяване.

Подходящ за хора от всички възрасти, пациенти страдащи
от хирзутизъм, псевдофоликулит, доброкачествени пигментни лезии и някои васкуларни лезии.

ПРОДУКТИ

АПАРАТИ

PLASMA IQ

Преносим апарат за микрохирургия

Устройството Plasma IQ е базирано на технологията на плазмата. С него можем да правим корекции в избрана от нас зона, използвайки регенерирането на кожата, с мунимално травмиране и възстановителен период.

PlasmaIQ-aparat

ПРОДУКТИ

ПОРТОКОЛ

#NROSE

Открийте първия холистичен протокол за цялостно интимно подмладяване

Първият холистичен протокол за цялостно интимно подмладяване на Neauvia. Споделете с Вашия лекар за неразположението си и намерете най-доброто решение.

ПОВЕЧЕ ЗА NEAUVIA

КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТ

За NEAUVIA, качеството и безопасността са в основите на цялото им производство, използвайки най-висококачествените суровини и най-модерната производствена технология в света.

NEAUVIA контролира всяка стъпка от създаването на своите продукти, гарантирайки спазването на строгите си протоколи и високите производствени стандартни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За персонална оферта, консултация или демо на апарат, моля, попълнете формата. Наш представител ще се свърже с Вас.

Log in with your credentials

Forgot your details?