ФИЛЪРИ

NEAUVIA

ФИЛЪРИ

COMPLETE LINE

РЕВОЛЮЦИЯ ВЪВ ФИЛЪРИТЕ

С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Хиалуроновите филъри Neauvia са базирани на уникална технология за омрежаване (SMART CROSSLINKING TECHNOLOGY) с PEG полимер, която гарантира висок профил на безопасност и позволява поставянето им в различни анатомични зони.

Всеки филър от продуктовата линия Neauvia е прецизно проектиран да осигури специфична реология за прецизно третиране на широк диапазон от индивидуални естетични потребности.

ФИЛЪРИ ЗА НЕЯ

Филърите на Neuavia се борят с признаците на стареене, задоволявайки различните индивидуални потребности на пациента. Филърите гарантират естествен вид, с минимизиран риск от нежелани реакции.

РЕМОДЕЛИРАНЕ

Филърите от серията за ремоделиране на Neauvia възвръщат младия външен вид на лицето. Стягат кожата и изглаждат бръчките в зоната на скулите и линията на долната челюст, подобряват овала на лицето, вследствие процесите на стареене като загуба на обем в слепоочията, брадичката и носа. С тях може да се извърши и ремоделиране на нос, брадичка и долна част на лицето.

ЛИФТИНГ

Лифтинг процедурите с Neauvia (Intense и Intense Man) намаляват появата на мимическите бръчки и признаците на стареене, с цел подобряване на цялостния външен вид на лицето, особено в средната му част. Процедурите неутрализират вредното въздействие на околната среда, годините и стреса.

ОБЕМ

С течение на времето, гравитацията оставя своя отпечатък върху лицето – блясъкът изчезва, кожата се отпуска, появяват се бръчки.

Филърите от серията за обем на Neauvia (Stimulate, Stimulate Man, Intense Flux, Intense LV), съдържащи омрежена PEG хиалуронова киселина и калциев хидроксиапатит, успешно се борят с признаците на стареене, видимо подобряват тонуса на кожата, възвръщат изгубения обем в средната част на лицето и благоприятстват колагеновата хомеостаза. Ефектът е дълбока и дълготрайна хидратация, изглаждане на бръчките, стягане на кожата и подобряване на нейната текстура.

ЗАЛИЧАВАНЕ НА ФИНИ ЛИНИИ

Фините линии са естествена част от процеса на стареене. С напредването на възрастта, кожата става по-тънка, по-суха, по-малко еластична и губи способността да се предпазва от външните влияния. Това води до бръчки. Трудно е да се игнорират признаците на стареене – малки бръчки около очите, устните или челото. Neauvia Rehology заличава бръчките, уморените очи придобиват нов блясък, a кожата е дълбоко хидратирана.

ПОДОБРЯВАНЕ КАЧЕСТВОТО НА КОЖАТА

Качеството на кожата се определя на база цялостна оценка на различни кожни параметри, сред които са еластичността на кожата, водното съдържание, равномерният тен и текстура, големината на порите, отсъствието на акне, белези и бръчки.

С класическите мезотерапевтични процедури се постига единствено временен хидратиращ ефект.

Neauvia Hydro Deluxe, обаче, е мезотерапия, която действа в три направления. Hydro Deluxe хидратира, стяга кожата и гарантира безупречен и дълготраен ефект.

СПЕЦИФИЧНИ ОБЛАСТИ

Всеки един от филърите Neauvia притежава специфични механични, реологични и термодинамични свойства. Тези свойства, в комбинация с високата степен на безопасност и поносимост, позволяват поставянето им в различни анатомични зони.

ФИЛЪРИ ЗА НЕГО

От Neauvia са наясно както с различната физиология при мъжете и жените, така и с субективните различия в очакванията им към естетичната медицина. Neauvia Man е първата продуктова линия посветена на мъжете.

ФИЛЪРИ

COMPLETE LINE

РЕВОЛЮЦИЯ ВЪВ ФИЛЪРИТЕ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

 

Процесите на стареене и структурата на кожата на мъжете се различават от тези на жените. Мъжката кожа е по-плътна и губи обем, плътност и еластичност. За да се минимизират признаците на стареене и да се запази младия и свеж външен вид, е необходим холистичен метод на третиране.

ВИЖTE ОЩЕ

NEAUVIA ZAFFIRO

КРАСОТА ОТ ВСЕКИ ЪГЪЛ

Единственият медицински апарат, който
съчетава синергичното действие на
хидро пилинга и инфраред лифтинга.

Перфектната комбинация от технологии, която
постига незабавен лифтинг ефект максимално
безопасно.

SECTUM

ФОРМАТА НА КРАСОТАТА

Sectum е професионален медицински апарат, който използва силата на радиочестотата за стягане и лифтинг лицето, оформяне контурите на тялото и като професионално решение за изрязване и коагулация.

SECTUM притежава три различни режими на работа:

» ЕСТЕТИЧЕН РЕЖИМ

» ГИНЕКОЛОГИЧЕН РЕЖИМ

» ХИРУРГИЧЕН РЕЖИМ

Открийте #NRose – първият холистичен протокол за цялостно интимно подмладяване на Neauvia. 

100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ

» Вагинална хитратация
» Цялостно подобрение на външния вид
» Повече обем

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За персонална оферта, консултация или демо на апарат, моля, попълнете формата. Наш представител ще се свърже с Вас.

Log in with your credentials

Forgot your details?