ЕДИНСТВЕНАТА РЕКОМБИНАНТНА ЕНЗИМНА СИСТЕМА

Какво е PBSerum Medical?

PBSerum Medical е иновативна линия естетични продукти, специализирани в лечението на фиброза. Медицинската линия PBSerum Medical е предназначена за специалисти по естетична медицина и се произвежда от лаборатории Proteos Biotech със 100% испанска технология. Proteos Biotech използват биотехнологии за получаване на активни съставки последно поколение, с доказано приложение в естетичната медицина.

Как работят продуктите PBSerum Medical?

Ензимите са протеини, които съществуват в тялото ни и селективно катализират метаболитните процеси. Те са отговорни за образуването и разграждането на съединенията. Рекомбинантните ензими са силно селективни и всеки от тях действа върху специфичен субстрат. Ензимите PBSerum Medical са липаза, колагеназа и лиаза, които действат синергично в борбата с фиброзните процеси.

Какви са предимствата на PBSerum Medical?

Предимството на рекомбинантните ензими PBSerum Medical се дължи на биотехнологиите, използващи микроорганизми. Уникалната система на Proteos Biotech позволява получаването на по-чисти ензими с по-опростена структура. По този начин продуктите са по-ефективни и хипоалергенни.

Колагеназата

Ензим, атакуващ и разграждащ колагеновите влакна, като по този начин стимулира фибробластите да синтезират нови колагенови фибри.

Липазата

Ензим, отговорен за разграждането на триглицеридите до глицерол и мастни киселини. По този начин се намалява обема на адипоцитите, без да се нараняват последните или обкръжаващата ги тъкан.

Лиазата

Ензим, разграждащ протеогликаните в извънклетъчния матрикс, намалявайки задържането на течности и подобрявайки пропускливостта на тъканите.

Какво е PBSerum Medical лиофилизация?

Лиофилизацията е метод за консервиране чрез дехидратация, при който продуктът се подлага на бързо замразяване. Процесът на лиофилизация подобрява стабилността на продуктите. Ензимите запазват 100% от свойствата и активността си, без да е необходимо дабавянето на консерванти. Производственият процес протича в стерилна среда, клас А и гарантира високото качество на продуктите. Не е необходимо студено съхранение. Продуктите могат да се съхраняват при температури между 1ºC и 30ºC.

Ефективност и безопасност

Ефективността на ензимите в PBSerum Medical е тествана в in vivo и in vitro проучвания. In vivo резултатите показват висока ефективност в лечението на фиброза, с видими резултати още след първото приложение. Освен това, благодарение на характеристиките на рекомбинантните ензими и запазването в стерилна среда чрез лиофилизация, продуктите предлагат високо ниво на безопасност.

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ ЗА PBSERUM MEDICAL

КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За персонална оферта, консултация или демо на апарат, моля, попълнете формата. Наш представител ще се свърже с Вас.

Log in with your credentials

Forgot your details?