Политика за поверителност

Когато посещавате нашите уебсайтове, ние се стараем да защитаваме личната ви информация. Запазваме си правото по всяко време да допълваме или променяме настоящата Декларацията за поверителност; молим ви да проверявате нашата Декларация за поверителност за настъпили актуализации или изменения.

За да подобрим нашия сайт и да удовлетворим нуждите на посетителите, ние събираме различни видове информация чрез „бисквитки” и чрез форми за попълване.

Какво ни изпраща вашият браузър

Вашият браузър ни изпраща различна информация, например IP адрес, сесия на браузъра, SSL криптиране и URL (Uniform Resource Locator). Тази информация ни позволява да знаем как сте открили нашите сайтове и кои страници сте посещавали най-често. Всичко това се използва за подобряване на навигацията на сайта ни и за повишаване полезността му за посетителите.

Информация, която ни предоставяте доброволно

Освен информацията, събирана автоматично от вашия браузър, ние събираме и информация, която ни предоставяте доброволно, когато попълвате искане за информация за някоя от програмите, представени на нашите сайтове.

Този сайт предоставя на потребителите възможност да поискат информация относно брандовете – Lutronic, Venus, Neauvia, Intraceuticals, HydraCool, PBserum. Формите за попълване изискват потребителите да предоставят на Мед Груп Консулт ООД информация за връзка. Информацията за връзка, предоставена от потребителя, се използва само от нас за осъществяване на връзка по телефон/поща/социални медии/имейл относно вашия интерес към брандовете, дистрибутирани от Мед Груп Консулт ООД нс територията на Република България.

Анализиране на трафика към уебсайта

Google Анализ се използва за анализ на трафика към този сайт. Google Анализ не създава отделни профили на посетителите. Google Анализ е софтуер, който показва информация за бизнеса и маркетинговите тенденции, без да засяга неприкосновеността на личната информация на потребителите в мрежата.

Ние не продаваме и не отдаваме под наем вашата лична информация

Не продаваме и не отдаваме под наем на трети лица каквито и да е било лични данни, предоставени от посетители на нашите уебсайтове. Ние спазваме всички приложими закони, свързани с предоставянето на лична информация. Понякога може да използваме информацията, която сме събрали, за да ви изпращаме информация за продукти и услуги или актуализирана информация, която може да ви интересува. Понякога може да споделим тази информация с нашите партньори в обучението с цел те да ви предоставят подобна информация. Ние уважаваме вашите желания. Ако ни кажете, че не искате тази информация да се използва като основа за по-нататъшен контакт, няма да ви бъде изпращана допълнителна информация.

Ако не искате да получавате нашите маркетингови имейли, моля, поискайте да заличим вашия имейл адрес.

Ние не споделяме лична информация с външни страни

Ние не споделяме вашата лична информация с други страни, освен ако това не се изисква от закона. Може да споделяме подробни данни за посещенията на нашите сайтове с нашите филиали, рекламодатели, спонсори, организационни партньори и други трети страни.

Декларация за поверителност в електронната търговия
РАЗДЕЛ 1 – ЗА КАКВО ИПЗПОЛЗВАМЕ ИНФОРМАЦИЯТА?

Когато закупите нещо от нашия магазин, като част от процеса на покупка и продажба ние събираме лична и свързана с бизнеса информация, която ни предоставяте, като вашето име, адрес, телефонен номер и имейл адрес.
Когато разглеждате нашия магазин, ние автоматично получаваме IP адреса на компютъра ви, за да получим информация, която ни помага да определим браузъра и операционната ви система.
Имейл маркетинг (ако е приложимо): С ваше разрешение можем да ви изпращаме имейли за нашия магазин, нови продукти и други актуализации.

РАЗДЕЛ 2 – СЪГЛАСИЕ
Как получавате съгласието ми?

Когато ни предоставяте лична информация за извършване на транзакция, потвърждение на кредитната карта, правене на поръчка, уреждане на доставка или връщане на покупка ние считаме, че сте съгласни с това ние да имаме тази информация и да я използваме само за тази конкретна причина.

Ако поискаме вашата лична информация по друга причина, например за маркетингови цели, ние ще ви помолим директно за вашето изрично съгласие или ще ви дадем възможност да откажете.

Как мога да оттегля съгласие си?

Ако след като сте дали съгласие да се свързваме с вас, промените решението си, можете да оттеглите съгласието си за събиране, използване или предоставяне на вашата информация по всяко време, като ни пишете на: office@beautyconcept.bg или като ни изпратите писмо на: „Мед Груп Консулт“ ООД, 1113 София, ул. „Александър Жендов“ № 1, офис 15.

РАЗДЕЛ 3 – РАЗКРИВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ

Ние можем да разкрием вашата лична информация, ако сме задълъжени от закона или ако нарушите нашите Общи условия.

Плащания

Ако, за да завършите покупката си, изберете портал за директни плащания, тогава данните за вашата кредитна карта ще се съхраняват от Authorize.net. Информацията е криптирана по Стандарта за сигурност на информацията при разплащания с банкови карти (PCI-DSS). Данните за транзакция, свързана с покупка, се съхраняват само до завършване на транзакцията. След това информацията, свързана с транзакцията, се изтрива.

Всички портали за директни плащания спазват стандартите, определени от PCI-DSS, управлявани от Съвета по стандартите за PCI сигурност, което е съвместно начинание на компании като Visa, MasterCard, American Express и Discover.

Изискванията на PCI-DSS помагат да се осигури сигурно обработване на кредитни карти от страна на нашия магазин и неговите доставчици на услуги.

РАЗДЕЛ 4 – УСЛУГИ НА ТРЕТИ СТРАНИ

По принцип, трети страни доставчици, използвани от нас, събират, използват и разкриват информацията ви само до степента, необходима да извършват услугите, които ни предоставят. Някои трети страни доставчици на услуги, например портали за директни плащания и други извършващи платежни транзакции, имат свои собствени политики за поверителност по отношение на информацията, която трябва да им предоставим за транзакциите, свързани с покупка.

За тези доставчици препоръчваме да прочетете техните политики за поверителност, за да разберете начина, по който вашата лична информация се обработва от тях.

По-специално, не забравяйте, че някои от тези доставчици може да се намират или да имат обекти в юрисдикция, различна от нашата или вашата. Така че, ако решите да продължите с транзакция, която включва услугите на трета страна доставчик на услуги, тогава вашата информация може да стане обект на законите на юрисдикцията(-ите), в която се намира този доставчик на услуги или неговите обекти.

Например, ако се намирате в Канада и вашата транзакция се обработва от платежен портал, намиращ се в Съединените щати, тогава вашата лична информация, използвана при тази транзакция, може да бъде обект на разкриване съгласно законодателството на Съединените щати, включително Закона на САЩ за борба с тероризма.

След като излезете от уебсайта на нашия магазин или бъдете пренасочени към уебсайт или приложение на трета страна, настоящата Политика за поверителност и Общите условия на нашия уебсайт повече не се прилагат.

Връзки

Когато кликнете върху връзки в нашия магазин, те могат да ви насочат извън нашия сайт. Ние не носим отговорност за политиката за защита на личните данни на други сайтове и ви препоръчваме да прочетете техните декларации за поверителност.

РАЗДЕЛ 5 – СИГУРНОСТ

За да защитим вашата лична информация, ние вземаме разумни предпазни мерки и следваме най-добрите практики в отрасъла, за да гарантираме, че информацията няма да бъде изгубена, неправилно използвана, придобита, разкрита, променена или унищожена.

Когато ни предоставяте информацията на кредитната си карта, информацията се криптира чрез технологията SSL (Secure Socket Layer) и се съхранява с криптиране AES-256. Въпреки че нито един метод за предаване на данни по интернет или за тяхното електронно съхранение не е 100% сигурен, ние спазваме всички изисквания на PCI-DSS и прилагаме и други общоприети в отрасъла стандарти.

РАЗДЕЛ 6 – НЕОБХОДИМА ВЪЗРАСТ ЗА ИЗРАЗЯВАНЕ НА СЪГЛАСИЕ

Използвайки този сайт, вие декларирате, че сте достигнал пълнолетие съгласно законите в държава или провинцията, в която пребивавате, и че сте предоставили вашето съгласие непълнолетни лица, членове на семейството ви, да използват този сайт.

РАЗДЕЛ 7 – ПРОМЕНИ В ПОЛИТИКАТА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Ние си запазваме правото да променяме настоящата политика за поверителност по всяко време и затова молим да я преглеждате често. Промените и поясненията влизат в сила веднага след публикуването им на уебсайта. Ако извършим съществени промени в настоящата политика, ще ви уведомим тук на сайта, че политиката е актуализирана, за да сте наясно каква информация събираме, как я ползваме и при какви обстоятелства, ако има такива, я използваме и/или разкриваме.

Ако нашият магазин бъде придобит от друга компания или обединен с друга компания, информацията ви може да бъде прехвърлена на новите собственици, за да можем да продължим да ви продаваме продуктите си.

ВЪПРОСИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗA КОНТАКТ

Ако искате да получите достъп, да коригирате, измените или заличите каквато и да и да e ваша лична информация, с която разполагаме; да подадете жалба или просто желаете да получите допълнителна информация, свържете се с нас на: office@medgroup.bg или по пощата на адрес: „Мед Груп Консулт“ ООД, 1113 София, ул. „Александър Жендов“ № 1, офис 15.

Връщане на стока

Според нашата политика това може да стане до 7 дни. Ако са изминали седем дни от покупката ви, за съжаление не можем да ви предложим връщане на парите или замяна.

За да може да върнете стоката, тя не трябва да бъде ползвана и трябва да е в същото състояние, в което сте я получили. Също така тя трябва да бъде в оригиналната си опаковка.

За да върнете стока, ние изискваме разписка или документ за покупка.

Възстановяване на пари (ако е приложимо)

След като върнатата стока бъде получена и проверена, ние ще ви изпратим имейл, за да ви уведомим, че сме получили върнатия продукт. Също така ще ви уведомим дали сме съгласни да ви възстановим парите или не. Ако сме съгласни, сумата ще ви бъде възстановена в рамките на 30 дни чрез автоматично прилагане на кредит към кредитната ви карта или чрез първоначалния начин на плащане.

Закъснение или липса на възстановяване на сумата (ако е приложимо)

Ако не сте получили възстановената ви сума, първо отново проверете банковата си сметка. След това се обърнете към компанията, обслужваща кредитната ви карта; може да отнеме известно време преди официалното осчетоводяване на възстановената сума. След това се свържете с банката си. Често e нужно време за обработка, преди да бъде осчетоводено възстановяването. Ако сте направили всичко това и още не сте получили възстановената ви сума, моля, свържете се с нас на office@medgroup.bg.

Продукти на разпродажба (ако е приложимо)

Суми само за продукти, закупени на нормална цена, могат да бъдат възстановени. За съжаление, за продуки на рапродажба сумите не подлежат на връщане.

Замяна (ако е приложимо)

Заменяме само продукти, които са дефектни или повредени. Ако искате да замените продукт за същия артикул, изпратете ни имейл на: office@beautyconcept и изпратете продукта на: „Мед Груп Консулт“ ООД, 1113 София, ул. „Александър Жендов“ № 1, офис 15.

Доставка

За да върнете продукта, трябва да го изпратите на адрес: „Мед Груп Консулт“ ООД, 1113 София, ул. „Александър Жендов“ № 1, офис 15.

Транспортните разходи за връщането на продукта са за ваша сметка. Транспортните разходи не се възстановяват. Ако възстановим сума, транспортните разходи за връщане на продукта ще бъдат приспаднати от възстановената сума.

В зависимост от това къде живеете, времето необходимо за получаване на заменения продукт, може да е различно.

Ако изпращате артикул на стойност над 75 щатски долара, e препоръчително да използвате транспортна услуга с възможност за проследяване или да закупите застраховка. Ние не можем да гарантираме, че ще получим върнатия от вас продукт.

Log in with your credentials

Forgot your details?