ИНОВАТИВНА МЕДИЦИНСКА ЕСТЕТИЧНА ТЕХНОЛОГИЯ

Търсенето на неинвазивни козметични процедури нараства. Разширете практиката си с апаратите на Venus за медицинска естетика и възстановяване на коса.

ЗАЯВИ ОФЕРТА

VENUS — СВЕТОВЕН ЛИДЕР В МЕДИЦИНСКАТА ЕСТЕТИКА

Venus използва иновативни технологии в разработването на безопасни, неинвазивни апарати, които отговарят на най-търсените днес естетични процедури. Venus е водеща компания в апаратурата за медицинска естетика присъства в над 60 държави и 29 пазара, с повече от 10 милиона процедури, извършвани ежегодно в цял свят.

АПАРАТИТЕ НА VENUS

Бърз, удобен и супер компактен диоден лазер за епилация. Venus Epileve™ предлага процедури, които са безопасни за всички типове кожа, с два интуитивни режима на работа.

Изключителен апарат за възстановяване на кожата. С пълен контрол на аблация и коагулация за разрешаване на леки до тежки увреждания. Venus Viva™ е лек, настолен апарат, подходящ за всички типове кожа.

Усъвършенстван апарат, който ефективно решава проблеми, свързани с естетиката на лицето и тялото, като нехирургично оформяне контурите на тялото, намаляване на целулита, стягане на кожата и намаляване на бръчките. Процедурите с Venus Legacy™ са комфорни и безопасни, без възстановителен период.

Диоден лазер за епилация със златен стандарт за ефикасност и безопасност, който осигурява доказана възвръщаемост на инвестициите. Универсален и лесен за използване, Venus Velocity™ предлага процедури, които са бързи, удобни и безопасни за всички типове кожа.

Усъвършенстван медицински естетичен апарат, предлагащ ефективна и комфортна неинвазивна липолиза, която води до намаляване мазнините на корема и хълбоците. Venus Bliss™ премахва нежеланите мазнини, а (MP)2 апликаторът, в комбинация с иновативната VariPulse™ технология, стяга и изглажда кожата.

Универсална платформа за многопрофилни естетични процедури, без оперативна намеса или възстановителен период. Venus Versa™ интегрира три различни технологии в еднo устройство.

Икономично решение за подмладяване на кожата, с което Вашите естетични процедури ще станат по-доходоносни. Venus Glow™ осигурява незабавни резултати за всички типове кожа.

Venus Heal™ предлага нов начин на ускоряване лечението на остри и хронични нарушения на опорнодвигателния апарат, като мускулни спазми, болки в гърба и наранявания на меките тъкани, с по-бърз ефект от конвенционалните методи.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За персонална оферта, консултация или демо на апарат, моля, попълнете формата. Наш представител ще се свърже с Вас.

Log in with your credentials

Forgot your details?