Роботизирано присаждане на коса
ИЗПОЛЗВА ИСТИНСКА КОСА
ДЪЛГОТРАЙНИ РЕЗУЛТАТИ
КЛИНИЧНО ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ

ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПРИСАЖДАНЕ НА КОСА

Новата система за трансплантация на коса ARTAS iX, е първата платформа за трансплантация на коса в света, която е снабдена с изкуствен интелект, за да извършва процедури с най – съвременната роботизирана технология. Избирайки ARTAS iX, Вие ще получите прецизни, ефективни и надеждни резултати, с ненадмината функционалност и успеваемост при всяка трансплантация, в една единствена, компактна платформа. Цели 96 % от пациентите и лекарите, използвали платформата на ARTAS iX, потвърждават тяхното удовлетворение с оценка ,,Струва си“ на сайта RealSelf.com

ARTAS iX разполага с стереоскопичната система за виждане с няколко камери с 44-микронова резолюция и роботизираната ръка, която може да се движи в седем посоки, която позволява на терапевта автоматизирани процедури с най-висока прецизност за всеки пациент.

Изкуственият интелект на анализира донора и избира подходящите места за извваждане на коса, без риск от появата на линеен белег. ARTAS прецизно идентифицира подходящите места за трансплантация при реципиента. Едновременно присажда коса, предпазва съществуващата такава и запазва естествения външен вид, както на косата на донора, така и на зоната с имплантирана коса.

Log in with your credentials

Forgot your details?