СВЕТОВЕН ЛИДЕР В ПРОЦЕДУРИТЕ ЗА ТЯЛО

РАЗШИРЕНИ ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСТНОСТ

ЛЕСЕН ЗА РАБОТА

ОТЛИЧНА ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ НА ИНВЕСТИЦИИТЕ

ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА

VENUS LEGACY™ – АПАРАТ ЗА ТРЕТИРАНЕ НА ЦЕЛУЛИТ

Venus Legacy™ e неинвазивен естетичен медицински апарат, който ефективно решава проблеми с естетиката на лицето и тялото. Legacy™ редуцира целулит, нехирургично оформя контурите на тялото, стяга кожата и намалява бръчките на лицето и шията.

Процедурите с апарата са комфортни, без възстановителен период и безопасно третират всеки тип кожа. Venus Legacy™ е базиран на патентовата (MP)2 технология, в комбинация с иновативната VariPulse™, която подобрява липолизните ефекти на радиочестотата, увеличава кръвообращението и стимулира лимфния дренаж.

ПОДАРЕТЕ НА ПАЦИЕНТИТЕ СИ ПЕРФЕКТНИЯ ВЪНШЕН ВИД

ПРЕМАХНЕТЕ С ЛЕКОТА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА ПРЕД ВАШИТЕ ПАЦИЕНТИ

Подобрена технология и уникален дизайн на апликатора

Venus Legacy™ е базиран на уникална за индустрията, патентована технология (MP)2, представляваща синергичната комбинация
на мултиполярна радиочестота и пулсиращи електромагнитни полета. Апаратът се състои от четири апликатора: OctiPolar™ и 4D Body за по-големите зони и DiamondPolar™ и 4D Face за по-малките
зони. Апликаторите OctiPolar™ и DiamondPolar™ са най-подходящи за стягане на кожата и намаляване на бръчките, а другите
два – 4D Body и 4D Face са снабдени с най-новата технология VariPulse™, което ги прави най-ефективни за офомяне на
контурите на тялото и намаляване на целулит.

МУЛТИПОЛЯРНА РАДИОЧЕСТОТА

ПУЛСИРАЩИ ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ПОЛЕТА

(MP)2 ТЕХНОЛОГИЯ

Радиочестотата директно стимулира фибробластите, докато пулсиращите електромагнитни полета индуцират пролиферация на фибробластите чрез освобождаване на растежен фактор FGF-2, което води до повишен синтез на колаген. По този начин, (MP)2 доказано и ефективно води до ремоделирането на колагена за цялостно стягане на кожата и създаване на нови капиляри, което подобрява кръвоснабдяването.

Най-големият в индустрията апликатор. Уникалната матрица от електроди върху апликатора, разположени на разстояние 7,5 см един от друг, осигурява голяма повърхност на активната зона с цел по-бързи процедури, както и значителна дълбочина на проникване (до 4,5 см) за по-голям ефект върху тъканите в дълбочина.

Апликаторът 4D FACE притежава всички уникални технологични характеристики и предимства на 4D BODY, но в по-малка конфигурация. Предназначен e за по-малки зони на тялото и може лесно да се използва на труднодостъпни участъци, например около скулите и в областта на шията.

Venus Legacy™ е единственият медицински естетичен апарат в отрасъла с модерната технология VariPulse™ , интегрирана в апликаторите 4D Body и 4D Face:
• Осигурява регулируемо импулсно всмукване, чрез положителното и отрицателно въздушно налягане, което улеснява ефективната липолиза и подълбокото проникване на енергията
• Помага за премахване на подкожни мастни депозити и целулит
• Засилва кръвообращението, стимулира лимфния дренаж и подобрява липолизния ефект на радиочестотната енергия, като намалява целулита и оформя контурите на тялото.

И четирите апликатора на Venus Legacy™ са снабдени с вградени сензори, осигуряващи проследяване на температурата в реално време, благодарение на което лесно, моментално и непрекъснато се отчита температурният профил на кожата. Това допълнително подобрява безопасността и комфорта на пациентите, постигайки по-стабилни и очаквани клинични резултати.

КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

КЪДЕ СЕ ПРАВЯТ ПРОЦЕДУРИ С VENUS LEGACY™?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За персонална оферта, консултация или демо на апарат, моля, попълнете формата. Наш представител ще се свърже с Вас.

Log in with your credentials

Forgot your details?