ЛАЗЕР ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ТРАЙНО НАМАЛЯВАНЕ НА ПОДКОЖНИТЕ МАЗНИНИ

Апарат за лазерна липолиза – Venus Bliss™ представляващ две технологии в едно устройство.

ДИОДНА ЛАЗЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА НЕИНВАНЗИВНА ЛИПОЛИЗА

РАДИОЧЕСТОТНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА - СТЯГАНЕ НА КОЖАТА, НАМАЛЯВАНЕ НА ОБИКОЛКАТА И ЦЕЛУЛИТА

Venus Bliss™ е високотехнологично устройство, което предлага ефикасни естетични процедури за тяло, използвайки метода на неинвазивната липолиза.

Благодарение на апликаторите с диоден лазер, Venus Bliss премахва нежеланите мазнини, а (MP)2 апликаторът с мултиполярна радиочестота и електромагнитни пулсиращи полета, в комбинация с иновативната VariPulse™ технология, стяга и изглажда кожата.

ДВЕ ТЕХНОЛОГИИ, ЕДНО УСТРОЙСТВО

Venus Bliss™ съчетава две технологии в едно устройство, спестявайки ви ненужна апаратура и разходи.

Aпликаторите с диоден лазер, с дължина на вълната от 1064 nm, разрушават мастните клетки в областта на корема и бедрата, посредством неинвазивна липолиза, а с помощта на MP2 апликатора, ще стегнете и изгладите кожата, справяйките се с нежалания целулит там, където е необходимо.

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ ЗА КОНСУМАТИВИ

Venus Bliss е апарат за лазерна липолиза, който прилага рентабилни процедури, без допълнителни разходи за скъпи консумативи, бърза възвръщаемост на инвестициите и отлична доходност.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ

Клиничният тест на 30 пациента, третирани с диодните лазерни апликатори на Bliss, проведен от Д-р Сузане Килмър, показва значително изтъняване на мастния слой в третираните области, измерено с ултразвук.

В резултат от теста, 75% от пациентите, са доволни от резултатите си и биха препоръчали процедурата на приятел.

КОМФОРТНИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ВСИЧКИ

Благодарение на отличния механизъм за охлаждане и правилната дистрибуция на енергия, Venus Bliss™ предотвратява излишното загряване и осигурява комфортно усещане за пациентите.

Безопасността на диодния лазер и мултиполярната радиочестота, за всеки тип кожа, са доказани клинично. Над 90 % от пациентите в предишното проучване, не са усетили дискомфорт по време напроцедурата

Venus Bliss™ е апарат за намаляване на мазнини

с клинично утвърдена ефективност

ТЕХНОЛОГИЯТА НА ДИОДНИЯ ЛАЗЕР

Venus Bliss™ има 4 диодни лазерни апликатора, които могат да бъдат активирани и поставяни на колан по различни начини, заедно или поотделно. Всеки диоден лазер обхваща площ от 36 квадратни сантиметра, а дължината на вълната от 1064 nm, позволява на енергията да проникне и достигне ефикасно хиподермиса и да се пребори с мастната тъкан, без да наранява повърхността на кожата.

След процедурата, тялото започва само да елиминира разрушените мастни клетки чрез лимфната система, което го прави перфектния лазер за отслабване.

ДИОДНИТЕ ЛАЗЕРНИ АПЛИКАТОРИ

Всеки апликатор е снабден с необходимата технология, за да може тялото да постига липолиза ефикасно, безопасно и комфортно.

ИНОВАТИВНА ЕНЕРГИЙНА ДИСТРИБУЦИЯ

Равномерното разпределение на енергия се постига с лекота, благодарение на сапфирния кристал.

ТЪЧ СЕНЗОРИ

Всеки лазерен апликатор е снабден с четири тъч сензора, които позволяват подходящ безопасен контакт с кожата за маскимален ефект.

LED СВЕТЛИНИ

В горната част на всеки апликатор има зелена и червена LED светлина за допълнителна индикация при съприкосновение с кожата.

ТЕМПЕРАТУРНИ СЕНЗОРИ

Всеки лазерен апликатор разполага с два вътрешни температурни сензора, които измерват температурата на водата, която влиза и излиза от апликатора.

КОЛАНИ

Уникалният дизайн, прилягащ като колан, осигурява непрестанен контакт между апликаторите и
кожата, за да може пациентът да се чувства комфортно и без намесата на оператора.

Venus Bliss™ апарат за намаляване на мазнини - резултати след една процедура

Иновациите във Venus Bliss™ не свършват до тук

Още едно ценно предимство на Venus Bliss™ е способността му да се побира почти навсякъде, без да заема много място. Освен това, интуитивният интерфейс ще ви насочва, за да можете да избирате правилните настройки бързо и безпроблемно.

КЪДЕ СЕ ПРАВЯТ ПРОЦЕДУРИ С VENUS BLISS?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За персонална оферта, консултация или демо на апарат, моля, попълнете формата. Наш представител ще се свърже с Вас.

Log in with your credentials

Forgot your details?