АПАРАТ БЕЗ АНАЛОГ ЗА РЕМОДЕЛИРАНЕ НА КОЖАТА

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПРОЦЕДУРИ

РЕВОЛЮЦИОННА ТЕХНОЛОГИЯ

ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА

КРАТЪК ВЪЗСТАНОВИТЕЛЕН ПЕРИОД

ЦЯЛОСТНО РЕМОДЕЛИРАНЕ НА КОЖАТА В ЕДИН АПАРАТ

Venus Viva™ е единствената фракционна RF система, която позволява регулиране на аблацията и коагулацията, постигайки дълготраен ефект и предвидими резултати. Терапиите са съобразени напълно с индивидуалните нужди на пациента. Процедурите с апликатора NanoFractional RF™ са безопасни за всеки тип кожа и с най-кратък възстановителен период в индустрията.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПРОЦЕДУРИ

Контролирайки аблацията и коагулация, Venus Viva™ успешно третира леки до тежки дерматологични проблеми – белези, розацея, дисхромия, разширени пори, стрии и дълбоки бръчки.

РЕВОЛЮЦИОННА ТЕХНОЛОГИЯ

Venus Viva™ притежава патентованата технология SmartScan™, която позволява прецизно и безопасно проникване в дълбочина. Енергията се доставя равномерно до всеки пин – гаранция за оптимално видими резултати.

ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА

Апликаторът NanoFractional RF™ е безопасен за всеки тип кожа, включително IV-VI тип. Клиничните проучвания показват, че рискът от пост-възпалителната хиперпигментация (PIH) e само 18%, в сравнение с 81% и 36% за съответно фракционни CO2 лазери и фракционни Еr:YAG.

КРАТЪК ВЪЗСТАНОВИТЕЛЕН ПЕРИОД

Апликаторът NanoFractional RF™, снабден с технология SmartScan™, доставя енергията, оставяйки малък, почти невидим отпечатък от пиновете (160 x 38μm2). Това гарантира по-бързото заздравяване на кожата и по-краткия възстановителен период.

ТЕХНОЛОГИЯТА

  • Нанофракционната радиочестота (NanoFractional RF™) ремоделира всеки тип кожа, третирайки белези (вкл. от акне), стрии, розацея, дисхромия, дълбоки бръчки, разширени пори, неравномерна текстура и пигментации.
  • Публикувано клинично проучване показва, че 4 седмици след последното третиране, общата повърхност, дължина и ширина на стриите, значително намаляват (p<0,001). Резултатите за удовлетвореност на пациентите показват близо 97% одобрение за промени в текстурата на кожата, 94% за успешно третиране на стрии, и 97% за цялостно подобрение на кожата.*
  • Друго клинично проучване показва, че NanoFractional RF™ води до ефективно подобрение в текстурата и тена на кожата.*
*Ponqgsrihadulchai N, Chalermchai T, Ophaswongse S, Pongsawat S, Udompataikul M. An efficacy and safety of nanofractional radiofrequency for the treatment of striae alba. J Cosmet Dermatol. 2016; 1-7.
  • Накрайникът има активна зона с най-голям размер в индустрията и прилага до 700 импулса. Терапевтичната дълбочина на проникване, може да достигне до 500 микрона.
  • Точното количество радиочестотна енергия (до 62 mJ) се доставя индивидуално и равномерно до всеки пин, което осигурява постепенно нагряване на кожата и повишава комфорта на пациента.
  • Високата енергийна наситеност се разпределя чрез малък отпечатък на пина (160 х 38 микрона), за да се гарантира по-бързо възстановяване. Пиновете създават микродермални наранявания, за да активират естествения процес на заздравяване, а високата температура причинява ремоделиране на колагена и предизвиква неоколагенеза.
  • Околната ненарушена тъкан служи като резервоар за стволови клетки и белтъчини, което води до по-бързо заздравяване, хомогенен вид на кожата и значително по-къс период на възстановяване, в сравнение с познатите фракционни апарати в индустрията.

SmartScan™ използва уникален алгоритъм и модел на движение, който позволява на терапевта да генерира персонализиран подход за максимална гъвкавост и контрол по време на процедурата. Позволява фракционирана аблация и коагулация на епидермиса и дермата, благодарение на което кожата се ремоделира по-ефективно при леки и тежки кожни проблеми. Премахва необходимостта от употреба на допълнителни накрайници или смяна на накрайниците по средата на процедурата. Това прави процедурите по-лесни и по-бързи, което води до повишена възвръщаемост на инвестицията.

Апликаторът DiamondPolar™ използва патентована (MP)2 технология, която представлява комбинация от мултиполярна радиочестота (RF) и пулсиращи електромагнитни полета (PEMF), и е особено ефективен при третиране на бръчки и фини линии, лифтинг на лицето, стягане на кожата, двойна брадичка, като с него могат да се третират и различни зони на тялото като шия, деколте, колена и др.

КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

Резултат след 2 процедури с Venus Viva

Резултат след 1 процедура с Venus Viva

Резултат месец след 1 процедура с Venus Viva

КЪДЕ СЕ ПРАВЯТ ПРОЦЕДУРИ С VENUS VIVA™?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За персонална оферта, консултация или демо на апарат, моля, попълнете формата. Наш представител ще се свърже с Вас.

Log in with your credentials

Forgot your details?